Şehit Cengiz Sarıbaş Anadolu Lisesi

Vizyon: Özgür düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına ve kendi haklarına saygılı ve duyarlı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve yaşadığı çağa karşı sorumlu ülkesinin kalkınmasına katkıda bulunan; bilinçli, üretken ve çağdaş bireyler yetiştirmek, kapılar için anahtar, engeller için basamak olmak.

Misyon: Öğrencilerimizin birbirlerinin gelişimine yardımcı olduğu, herkesin her gün daha iyiye ulaşabilmek için çalıştığı, nitelikli insan kaynakları ve kurumsal tutum ve anlayış birliği ile eğitim başarısında örnek bir okul olarak öğrencilerimizin, çağdaşları ile aynı fırsatları yakalayabilmeleri için gerekli eğitim ve öğretimi gerçekleştiren, onları bir üst eğitim kurumuna hazırlayan evrensel değerlere insan hak ve hürriyetlerini her şeyin üzerinde tutan, dünyayı ve gelişmeleri anlayıp yorumlayabilen, erdemli bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Isınma: Doğalgaz- Kalorifer
Servis Bilgisi: Bahçelieveler ilçe sınırlarında mevcuttur.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Sınavsız Adrese dayalı kayıt almaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (212) 552 30 71

WEB - https://sehitcengizsaribasanadolulisesi.meb.k12.tr

Adres - KOCASİNAN MERKEZ MAH. HASTANE CADDE NO 13 PK 34192 BAHÇELİEVLER/İSTANBUL

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Kocasinan Merkez mah. no:13 Bahçelievler Devlet Hastanesi Altındadır.

Ulaşım Zeytinburnundan MK97 lu Şirinevlerden geçen HT10 VE HT11 nolu İETT otobüsleri ile Şirinevler metrodan kalkan Çavuşpaşa-Otocenter minibüsleri ve bahçelievler metrodan(metroport avm önünden) Çavuşpaşa-metro minibüsleri okulumuzun önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Bahçelievler İlçe Merkezi